Om torsdagen spiller Jesper fodbold og er detfor vigtigt at maden er færdig kl 17. Første udfordring var at jeg ikke vidste hvad vi skulle spise til aften. På min handletur i Rema1000 kom jeg i tanke om en blog som havde vist aubergine-minipizza'er... Det måtte prøves og pludselig fik jeg en lyst til en hakkebøf :-)
Så dagens aftensmad blev hakkebøf med chedder, aubergine minipizza (bare for at prøve dem af), broccoli/blomkål mos og champignon.
Jeg er til tilhænger af, IKKE at smide mad ud og så må man lave et eller andet med de rester man nu har. Så i dag var min rester broccoli, blomkål og champignon. Hvilket jo passede perfekt til hakkebøffen.
Så dagens aftensmad blev hakkebøf med chedder, aubergine minipizza (bare for at prøve dem af), broccoli/blomkål mos og champignon.
Jeg er til tilhænger af, IKKE at smide mad ud og så må man lave et eller andet med de rester man nu har. Så i dag var min rester broccoli, blomkål og champignon. Hvilket jo passede perfekt til hakkebøffen.
Jeg gjorde minipizza'erne klar først. Ca en pakke skine i strimler, mikset med 4 teskeer tacosauce (medium), ca 8 cocktail tomater skåret heeeelt fint og 3 spiseskeer philadelphia. Rør det godt sammen. Put det ovenpå de 9-10 skiver auberginer og så chedderost på toppen.
Bag dem i ovnen ved 200 g varmluft i 12 min. Satte dem ind da jeg tændte for ovnen. |
Broccoli og blomkål koges med lidt salt til de er gennemkogte - ca. 10-15 min, alt efter hvor store buketter de er. |
Oksekød med den højeste fedt % var ved Rema 15-18%.. Mmmm... Jeg elsker hakkebøffer - altid været min livret, faktisk helt siden jeg var barn og kan huske tilbage :-) Masser af smør på panden og resten af champignon.
Mosen er toppet med lidt bredblader persille der er hakket.
Det tog ca. 40 min. Lige noget der passer ind i min hverdag :-)
Mosen er toppet med lidt bredblader persille der er hakket.
Det tog ca. 40 min. Lige noget der passer ind i min hverdag :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar