Jeg har prøvet blomkåls pizza'en af, dog var jeg ikke SÅ vild med dem som mange andre er. Jeg ledte i stedet efter en ny pizza. Google simpelthen LCHF pizza og fandt denne opskrift her
En pizza lavet af ost og æg. Den skulle blive sprød.
Jeg er ikke så god til at holde mig til en opskrift så min kom til at lyde sådan :-)
80 g mozerella
70 g parmasan
100 g chedder
1 spsk HUSK
1 spsk organo
1 tsk salt (uden top)
4 store æg
En sjat fløde
Lad den trække i 5 min så HUSK'en lige kan suge lidt væske.
Der var knap en bradepande og der var nok til 4 voksne mennesker og 2 små børn.
Der blev dog også serveret salat og kogte grønsager til :-)
Bland det hele sammen og jævn ud over bradepanden med bagepapir på. Tænd ovnen på 200 g varmluft.
Bag KUN bunden i ca 15 min. Indtil den er blevet flot gylden. Hold øje med den, for pludselig går det stærkt.
Tag bunden ud og smør den med tomatpure eller hvad du plejer at 'pynte' din pizza med. Her blev det til oksekød, skinke og ost. Mmmm
Det er bestemt ikke sidste gang denne bunden skal bruges. Den vinder over blomkålsbunden, mest af alt fordi den bliver sprød. Dagen efter er den lige så god :-)
Hvis man kunne tænke sig at give sig i kast med blomkålspizzaen så vil jeg henvise til Madbandittens opskrift
Ingen kommentarer:
Send en kommentar