onsdag den 19. februar 2014

Pølsehorn

Jeg måtte eksperimenter med pølsehorn.  Er en af de ting vi også spiste mange af og som jeg elskede at bage.
Den første portion var af en dej med blomkål i. Den blev al al for våd og ret grimme :-D så dem må I ikke se. Haha...
Opskriften på de vellykkede er:
4 æg
1 dl vand
1 dl fløde
Halv dl chiafrø (ka erstattes af hørfrø)
75 g mandelmel (blend mandler og volia)
45 g husk
2 tsk bagepulver
1 tsk salt

Dejen ligner præcis den fra bollerne og skal også lige hvile 5 min.
Der bliver 10 pølsehorn.  Har brugt de små kyllingepølser som er passende til pølsehorn.
HUSK og gør hænderne fugtige. Så lægger jeg en klat i hånden ruller den og trykker den flad, ligger en pølse i og ruller/massere dejen om pølsen. Max en cm i dej i tykkelse. De hæver en del i ovnen :-)
200 grader varmluft i ca 10-12 minutter. Til de er lækre gyldne. 
Velbekomme :-)

Indhold  - 10 stk
Kcal 139
Fedt 9g
Protein 9g
Kulhydrat 2 g
Heraf sukker 0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar